Dreame header

Dreame robotstofzuigers en steelstofzuigers

Dreame is de toonaangevende producent van robotstofzuigers en steelstofzuigers. Dreame robotstofzuiger zijn ontworpen om uw leven makkelijker te maken.

Dreame technologie maakt gebruik van krachtige sensoren en slimme software om onder meubels en rond obstakels te navigeren. Bovendien maken ze gebruik van geavanceerde stofzuigtechnologie om uw huis grondig schoon te maken.

Robotstofzuigers

Dreame robotstofzuigers leveren een schoon en gezond leefklimaat voor thuis en op werk. Dreame staat garant voor een uitstekende gebruikerservaring en werkt voortdurend aan het verbeteren van de producten. Met nieuwe scan technologie voor nog betere ruimte detectie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te weten te komen hoe Dreame uw klanten kunnen helpen het huis schoon te houden!

Dreame L10s ultra

Steelstofzuiger

Creëer een schoon en gezond huis met de Dreame steelstofzuigers. Met sterk vermogen, sterke motor en een lange levensduur zorgt deze stofzuiger ervoor dat je met gemak al je vloeren schoonmaakt.

Het handige afneembare ontwerp maakt het gemakkelijk om de stofzuiger te verplaatsen en op te bergen. Makkelijk in gebruik en neemt dankzij de volledige borstel kop ook alle hoeken mee.

Nat- en droogstofzuigen

Dreame heeft een breed scala aan stofzuigers met zowel natte als droge zuigkracht. Onze natte en droge stofzuigers bieden krachtige zuigkracht en zijn ontworpen voor zowel huis als professioneel gebruik.

Dreame stofzuigers zijn gemaakt om alle soorten afval te verwijderen, van fijne stofdeeltjes tot grof vuil. Met de nat en droogmodus heb je de flexibiliteit om hardnekkige vlekken te verwijderen en al het vuil en stof te verwijderen.

Dreame H12 wet and dry vaccuum