Business Development Manager (Dutch)

Business Development Manager / Representative

V2FUTURE

V2FUTURE levert innovatieve consumentenelektronica en heeft merken als Huawei, Ecoflow, Insta360, XGIMI, DJI, Ezviz in haar portfolio. Onze klanten bevinden zich door heel Europa, waaronder retailers, e-commerce platforms en wholesalers.

Functieomschrijving

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande maar vooral voor het werven van nieuwe klanten. Je werkt nauw samen met klanten om de gezamenlijke doelstellingen te behalen en onze hardware merken zo goed mogelijk te presenteren en te laten renderen. 

Functie-eisen

De  Business Development manager die wij zoeken is proactief, sociaal, werkt graag samen met onze klanten en collega’s en is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je rapporteert aan de Sales Director maar bent zélf verantwoordelijk om de bepaalde strategie tot uitvoering te brengen. Je doet er alles aan om targets en doelstellingen te behalen en kunt daarbij vertrouwen op de support vanuit het finance, marketing en sales team. Je bent gedreven, neemt zelf het initiatief en durft groot te denken. Je geeft niet op en rust pas als je doel is bereikt, daarbij deins je er niet voor terug om een beroep te doen op je creativiteit.

Onze nieuwe collega woont bij voorkeur in Nederland, beschikt over een HBO/WO opleiding in een commerciële richting. Beheersing van de franse taal is niet noodzakelijk maar zien wij wel als een pre. Ook ervaring binnen de DIY sector en Belgische markt is een pré. 

Locatie:

Amsterdam, Nederland, België

Wat bieden wij je:

  • €42,000 ~ €50,000  bruto salaris (full-time)  per jaar
  • Verkoopbonus
  • 22 betaalde vakantiedagen
  • Medewerkerskorting op eigen merken

Sollicitatie

Heb je vragen over deze functie? Stel deze gerust aan Tom Wander via +31(0) 6 10056612 of tom.wander@v2future.com

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur je CV en motivatiebrief naar eileen.jiao@v2future.com en hopelijk nodigen we je dan snel uit voor een gesprek. 

Sales Support Specialist (Dutch Speaking)

Sales Support Specialist

Functieomschrijving

Als Sales Support specialist ondersteun je het sales team. Je verwerkt orders, verricht administratieve werkzaamheden, hebt contact met klanten en doet alles wat nodig is om de business development managers te ondersteunen. Je werkt nauw samen met klanten, logistiek en de business development managers. Deze functie is een startersfunctie maar biedt volop mogelijkheden om door te groeien tot business development manager.

Functie-eisen

De  Sales Support specialist die wij zoeken is proactief, sociaal, werkt graag samen met onze klanten en collega’s en is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je rapporteert aan de Sales Director en werk nauw samen met de collega’s uit het sales-, logistieke en marketing team. Je bent gedreven, neemt zelf het initiatief en durft groot te denken. 

Onze nieuwe collega woont bij voorkeur in Nederland en is recent afgestudeerd aan een HBO opleiding in een commerciële richting. 

Locatie:

Amsterdam

Wat bieden wij je:

  • €2500 ~ €2800  bruto salaris (full-time)  per maand + 8% vakantiegeld
  • 22 betaalde vakantiedagen
  • medewerkerskorting op eigen merken

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de functie? Stel deze gerust aan Tom Wander via +31(0) 6 10056612 of tom.wander@v2future.com

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur je CV en motivatiebrief naar eileen.jiao@v2future.com en hopelijk nodigen we je dan snel uit voor een gesprek.